menu
Waaltjes.nl

Over Waaltjes.nl

Waaltjes.nl Ons bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een professionele partner voor in en verkoop van sierbestrating en aanverwante artikelen.

In 2000 zijn we begonnen met de verkoop van nieuwe gebakken straatstenen, waaronder waaltjes en dikformaat stenen. Wij hebben goede product- en legkennis en kunnen wij u adviseren over de beste keuze voor uw tuin, oprit of andere toepassing.

Ruim opgezette showtuin in Winssen

Op onze locatie in Winssen hebben wij een ruime showtuin met meer dan 130 soorten stenen aangelegd. Hier kunt u vrijwel alle producten uit ons assortiment, zoals gebakken waalformaat stenen, Keramiek , natuursteentegels en betontegels, bekijken. De stenen en tegels zijn in verschillende verbanden gelegd, zodat u een goede impressie krijgt hoe deze steen er in uw tuin of oprit uit kan zien. Uiteraard zijn onze medewerkers aanwezig om u te adviseren en informeren over onze tegels en stenen.

Neem een monstersteen mee naar huis

Heeft u een steen of tegel gezien die u wel bevalt, maar twijfelt u nog of deze ook mooi bij u thuis staat? U heeft bij ons de mogelijkheid om een monstersteen mee naar huis te nemen.

Levering bestratingsmaterialen

De meeste bestellingen leveren we uit eigen voorraad, waardoor er over het algemeen een korte levertijd geldt. We kunnen de straatstenen naar wens mengen, trommelen en palleteren. Met eigen vrachtauto's brengen we de stenen naar afleveringsadressen in Nederland, Belgie en Duitsland. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de stenen zelf af te halen.