menu

Merken

Waaltjes.nl werkt samen met enkele leveranciers en merken van hoogwaardige straatbakstenen, waaronder onderstaande merken. Veel van deze straatstenen kunt u ook in onze showtuin bekijken. Bekijk de categorie straatbakstenen op onze website om de waalformaat, dikformaat en klinkerkeien van onderstaande merken te bekijken.

Vandersanden straatbakstenen

Vandersanden is baksteen fabrikant van de meest hoogwaardige, maatvaste en duurzame straatbakstenen.

Voordelen van Vandersanden sierbestrating:

  • Warme en luxe uitstraling
  • Onderhoudsarme tuinbestrating
  • Topkwaliteit klinkers, oersterk
  • Nauwelijks aanslag of hechting van groen
  • Waardevast en kleurecht
  • Nauwelijks onderhoud
  • Met water en bezem schoon te houden
  • Veel kleuren en verbanden
  • Gaat minstens een leven lang mee, duurzaam / waardevast

Echt van kleur

Als u sierbestrating in uw tuin of oprit legt wilt u deze niet na een aantal jaren weer vervangen omdat deze flets is geworden. Met de sierbestrating van Vandersanden zit u dan juist gebakken. De diepe en natuurlijke kleur verdwijnt nooit, dat is de klei. Door weer en wind worden de klinkers alleen maar mooier en authentieker!

De tuinbestrating schoonmaken

Zijn de gebakken klinkers door weer en wind wat vies geworden? Gebruik water en een bezem en veeg de straatstenen schoon. Met nieuw voegzand of –split is uw tuinbestrating weer als nieuw. Vergeet niet: onze straatstenen worden na verloop van tijd alleen maar mooier. Daardoor zijn ze ook zo waardevast.

Stonebase straatbakstenen

Straatbakstenen van Stonebase zijn tijdloos, mooi en duurzaam. De stenen zijn van hoge kwaliteit en gaan hierdoor jarenlang mee. Wij bieden straatbakstenen, waaronder waalformaat stenen en klinkerkeien, van Stonebase voor terras, tuin of oprit. Daarnaast bieden we stenen die in openbare ruimtes, zoals een stadscentrum of mooie kade, kunnen worden geplaatst.

Op onze website staan de kosten per vierkante meter vermeld. Heeft u een straatsteen gezien waar u meer over wilt weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan! Vaak kunnen wij u een scherpere prijs bieden dan de prijs die op onze website staat vermeld.

Wienerberger straatbakstenen

Wienerberger is een A-kwaliteitsmerk voor sierbestrating, zoals waalformaat en dikformaat straatstenen. Wienerberger produceert kwalitatief hoogwaardige straatbakstenen in vormbak en wasserstrich. Dit zijn stuk voor stuk duurzame en blijvend mooie straatstenen. De straatstenen van Wienerberger zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Heeft u op onze website een steen gevonden die bij u past? Vraag vrijblijvend een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook onze showtuin bezoeken, waar wij u persoonlijk kunnen adviseren.